Datum vydání: 09.07.2026
Novinky:
Nastavení Tooltipu v Detailu pomocí Setupu
Při úspěšném přihlášení oproti AD se musí zkontrolovat, zda není uživatel smazaný a zrušit příznak smazání.
Dřív se toto dělo v rámci backgroun tasku synchronizace uživatelů s AD, to je ale teď vypnuté.Vylepšené hlášky při synchronizaci uživatelů a skupin po přihlášení
Opravy:
Přesouvání elementu ve stromečku, pod kterým ještě něco je (element, diagram)
Víceřádkové názvy v repozitory stromu
Nedostatečné logování v GetGroupsFromActiveDirectoryWithUser a SyncUserWithGroups
Úprava filtrování podle "Název skupiny" v managementu OpenID